Algemene schrijnwerken Kris De Jans

Binnenschrijnwerken en Buitenschrijnwerken

 

Buitenschrijnwerken

Rolluiken , ramen en deuren

Bij algemene schrijnwerken Kris De Jans bieden we ramen en deuren in diverse materialen: pvc, hout, aluminium, …

Wij plaatsen , herstellen of doen de ombouw van uw rolluik . Lint vervangen , nieuw rolluik door stormschade , ombouw naar elektrisch met buismotor of wil je uw woning uitrusten met voorzetrolluiken wij helpen je graag .

Uw ramen aan vervanging toe en je had graag rolluiken gehad ? Geen ruimte voorzien voor inbouwrolluiken en  voorzetrolluiken aan de buitenzijde van de woning vindt je maar niets . Dan stellen we u graag het opbouwrolluik voor .

Alles is mogelijk. Dit in diverse stijlen van modern tot klassiek. We werken steeds op maat van uw budget.

  • garagepoorten
  • screens
  • veranda

Kwalitatieve producten (ramen) van Timmerman


Gevelbekleding

Gevelbekleding zorgt voor een mooie afwerking van uw woning en biedt tevens het voordeel extra te isoleren. Met hout of slidings als materiaal bieden we een uitgebreid gamma duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding.

Aarzel niet om ons te contacteren en vraag naar ons groot aanbod, met voor ieders smaak en budget de perfecte keuze!

Terrassen

Door te specialiseren in houten terrassen biedt Algemene Schrijnwerken Kris De Jans u houten terrassen in diverse houtsoorten en met perfecte afwerking. Alle vormen zijn mogelijk voor terrassen, dakterrassen en meer.  Bij de aanleg van uw terras voorzien we, indien gewenst, ook een gepaste terrasoverkapping volledig in lijn met uw terras.

 

Binnenschrijnwerken

 

Gyproc

Reken op Algemene Schrijnwerken Kris De Jans om uw gyproc muren en gyproc plafonds te plaatsen. Dankzij de flexibele toepassingsmogelijkheden van gyproc kan u eenvoudig een ruimte opdelen door gyproc als tussenwanden te gebruiken.

We isoleren uw ruimte en plaatsen de gyproc wanden als voorzetwand. De mate van interventie bij het plaatsen van uw gyproc kiest u zelf. Wil u dat Kris De Jans enkel de plaatsing verzorgd? Geen probleem. Zoekt u een partner voor het plaatsen en schildersklaar maken van uw gyproc? Kan ook! Indien u wenst schilderen we zelfs uw gyproc. Zo bieden we het totaalplaatje voor uw binnen afwerking.

Binnendeuren

Zowel voor houten binnendeuren als glazen binnendeuren kan u terecht bij Algemene Schrijnwerken Kris De Jans. Dankzij ons ruime aanbod bieden we voor ieder wat wils, met een uitstekende prijs kwaliteit voor elk budget.

We bieden diverse stijlen van binnendeuren, om naadloos over te gaan in het interieur van uw woning. Van modern tot klassiek, alles is mogelijk.

Maatkasten

Algemene schrijnwerken Kris De Jans biedt voor ieder’s budget een gepaste kast.  Dankzij onze  diverse stijlen, materialen en afwerkingen bieden we voor ieders smaak een maatkast die perfect binnen uw woning past.

Is er ergens een ruimte onbenut, ben je dringend opzoek naar extra bergruimte of een eigen werkplek in jouw huis .

Wij maken graag een ontwerp voor je inloopkast, dressing, kasten onder schuin dak of die keuken waar je al jaren van droomt.

Al onze maatmeubels en maatkasten worden in onze eigen werkplaats vervaardigd, volledig in samenspraak en volgens uw wensen.

 

Plafonds

Algemene schrijnwerken Kris De Jans zorgt voor de plaatsing van valse plafonds, met behulp van houten planchetten. Deze manier van werken garandeert een vlotte plaatsing, met achteraf diverse afwerkingsmogelijkheden (indien gewenst). Ook beklede mdf behoort tot de plaatsingsmogelijkheden voor plafonds.

 

Totaalafwerking

U ziet het, Algemene schrijnwerken Kris De Jans staat klaar om een groot aan tal binnenschrijnwerken en buitenschrijnwerken voor u uit te voeren. Het spreekt dan ook voor zich dat u bij ons terecht kan voor de totaalafwerking van uw woning. Van het plaatsen van gyproc en laminaat tot het schilderen en vervaardigen van meubelen op maat … Het kan allemaal.

Bij deze service geniet u van één aanspreekpunt voor al uw schrijnwerken, zo weet u steeds waar u terecht kan voor al uw vragen. Heeft u verdere vragen over onze diensten? Aarzel niet om contact op te nemen met Algemene Schrijnwerken Kris De Jans.