Algemene schrijnwerken Kris De Jans

Diensten

 

Buitenschrijnwerken

Ramen en deuren

Bij Schrijnwerker Kris De Jans bieden we ramen en deuren in diverse materialen: pvc, hout, aluminium, …

Op zoek naar nieuwe ramen en deuren voor je renovatie of nieuwbouw .

Wij leveren en plaatsen pvc ramen, alumnium ramen en houtenramen .

Laat geen warmte meer verloren gaan via ramen en deuren . Een renovatie van uw ramen bedraagt bij aan uw wooncomfort en verlaagt aanzienlijk uw energie factuur .

Kies voor onderhoudsvriendelijke en super isolerende ramen van Veka of Aliplast .

 

Voordelen van Pvc Ramen :

 

 • De meest budget vriendelijke keuze
 • Zeer goede isolatie , zowel thermish als acoustisch 
 • Zeer onderhoudsvriendelijk 
 • Milieubewust , perfect recycleerbaar .
 • Zeer veilig tegen inbraak

 

Voordelen van aluminium ramen :

 • De meest duurzame keuze
 • Uitstekende isolatie
 • Slank design en toch geschikt voor grote raam partijen .

 

Alles is mogelijk. Dit in diverse stijlen van modern tot klassiek. We werken steeds op maat van uw budget.

 

Uw ramen aan vervanging toe en je had graag rolluiken gehad ? Geen ruimte voorzien voor inbouwrolluiken en  voorzetrolluiken aan de buitenzijde van de woning vindt je maar niets . Dan stellen we u graag het opbouwrolluik voor .

 

Wij plaatsen , herstellen of doen de ombouw van uw rolluik . Lint vervangen , nieuw rolluik door stormschade , ombouw naar elektrisch met buismotor of wil je uw woning uitrusten met voorzetrolluiken wij helpen je graag .

Je kan ook bij ons ook terecht voor :

 

 • garagepoorten
 • vliegenramen
 • veranda

Kwalitatieve ramen en deuren van Aliplast en Veka

Schrijnwerk - Ramen en Deuren

Gevelbekleding

 

Gevelbekleding zorgt voor een mooie afwerking van uw woning en biedt tevens het voordeel extra te isoleren. Met hout of slidings als materiaal bieden we een uitgebreid gamma duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding.

 

Aarzel niet om ons te contacteren en vraag naar ons groot aanbod, met voor ieders smaak en budget de perfecte keuze!

Terrassen

 

Door te specialiseren in houten terrassen biedt Schrijnwerker Kris De Jans u houten terrassen in diverse houtsoorten en met perfecte afwerking. Alle vormen zijn mogelijk voor terrassen, dakterrassen en meer.  Bij de aanleg van uw terras voorzien we, indien gewenst, ook een gepaste terrasoverkapping volledig in lijn met uw terras.

Poorten, hekken & afsluitingen in hout

 

Tuinpanelen

Alles op wens van de klant

Ruim gamma

Eigen makelij en op maat gemaakt .

Tuinhuizen en carports

 

Ruim aanbod

Alles kan op maat gemaakt worden

Verbouwingen van bestaande tuinhuizen ook (vergroten, aanpassen)

Hoge kwalitet

Lange levensduur

Binnenschrijnwerken

 

Maatkasten

 

Schrijnwerker Kris De Jans biedt voor ieder’s budget een gepaste kast.  Dankzij onze  diverse stijlen, materialen en afwerkingen bieden we voor ieders smaak een maatkast die perfect binnen uw woning past.

 

Is er ergens een ruimte onbenut, ben je dringend opzoek naar extra bergruimte of een eigen werkplek in jouw huis .

 

Een aantal keukenkasten vernieuwen of die volledig nieuwe keuken waar je al jaren van droomt  . Wij ontwerpen jouw keuken volledig opmaat, volgens jouw wensen .

 

Wij maken graag een ontwerp voor je inloopkast, dressing, kasten onder schuin dak .

 

Een droom meubel gezien voor in jouw badkamer maar het past niet , wij maken er graag een dat volledig geintegreerd kan worden voor jouw beschikbare ruimte .

 

Al onze maatmeubels en maatkasten worden in onze eigen werkplaats vervaardigd, volledig in samenspraak en volgens uw wensen.

 

Gyproc

 

Reken op Schrijnwerker Kris De Jans om uw gyproc muren en gyproc plafonds te plaatsen. Dankzij de flexibele toepassingsmogelijkheden van gyproc kan u eenvoudig een ruimte opdelen door gyproc als tussenwanden te gebruiken.

 

We isoleren uw ruimte en plaatsen de gyproc wanden als voorzetwand. De mate van interventie bij het plaatsen van uw gyproc kiest u zelf. Wil u dat Kris De Jans enkel de plaatsing verzorgd? Geen probleem. Zoekt u een partner voor het plaatsen en schildersklaar maken van uw gyproc? Kan ook! Indien u wenst schilderen we zelfs uw gyproc. Zo bieden we het totaalplaatje voor uw binnenafwerking.

Binnendeuren

 

Zowel voor houten binnendeuren als glazen binnendeuren kan u terecht bij Schrijnwerker Kris De Jans. Dankzij ons ruime aanbod bieden we voor ieder wat wils, met een uitstekende prijs kwaliteit voor elk budget.

 

We bieden diverse stijlen van binnendeuren, om naadloos over te gaan in het interieur van uw woning. Van modern tot klassiek, alles is mogelijk

 

Laminaat

 

Ruim gamma voor ieders smaak en budget

Alternatief van echte houte vloer, voordeliger

Snel geplaatst

Makkelijk onderhoud

 

Ramen Deuren Binnenafwerking

Plafonds

 

Valse plafonds

Houte planchetten

Snel geplaatst

geen verdere afwerking nodig

Beklede mdf

Groot gamme

Binnenafwerking

Totaalafwerking

 

U ziet het, Schrijnwerker Kris De Jans staat klaar om een groot aan tal binnenschrijnwerken en buitenschrijnwerken voor u uit te voeren. Het spreekt dan ook voor zich dat u bij ons terecht kan voor de totaalafwerking van uw woning. Van het plaatsen van gyproc en laminaat tot het schilderen en vervaardigen van meubelen op maat … Het kan allemaal.

 

Bij deze service geniet u van één aanspreekpunt voor al uw schrijnwerken, zo weet u steeds waar u terecht kan voor al uw vragen. Heeft u verdere vragen over onze diensten? Aarzel niet om contact op te nemen met Schrijnwerker Kris De Jans.