Algemene schrijnwerken Kris De Jans

Schrijnwerker & Slotenmaker Kris De Jans 

 

Bij Schrijnwerker & Slotenmaker Kris De Jans ben je op de juiste plaats voor al uw schrijnwerken, binnenafwerking alsook noodherstelling.  Al jaren kunnen bedrijven en particulieren hier terecht voor renovatie – totaalprojecten – verbouwingen – interieurinrichting – nieuwbouw en herstellingen .

Gaande van gyprocwerken – parket en laminaat – deuren – maatkasten – keuken en badkamermeubels – dressings – tegelwerken – schilderwerken. 

Van ontwerp tot afwerking.

Verder doen wij ook plaatsing van ramen en deuren in hout, alu en pvc. Wij beschikken over een zeer goede dienst na verkoop op onze ramen en deuren met 24/24 depannagedienst voor sloten.

 

Onze dienst is er voor service en onderhoud van het schrijnwerk in allerhande panden. Voor nazicht van branddeuren in uw appartementsblok, deurpompen op de inkomdeuren van een studentenhuis of de ramen van uw bureau gebouw. Niets zo vervelend als een toilletslot dat niet werkt in uw bedrijfsgebouw . Die kastdeur van uw keuken in de gemeenschapelijke ruimte die er af is . Wij komen dit snel  herstellen 

 

Verder voeren wij ook preventief onderhoud uit om de levensduur van uw schrijnwerk te verlengen . Uw investering in een gebouw houdt u graag op en top . Voor investeerders of klanten laat u een goede indruk achter . 

Een slotenmaker nodig omdat je bent buiten gesloten? Als gevolg van een verloren of afgebroken sleutel, een defect slot of cilinder? Deze dienst is ook beschikbaar voor nazicht, onderhoud en herstellingen voor niet bij ons aangekochte producten zowel voor particulier als bedrijven.

 

Bij schrijnwerker Kris De Jans  kan je rekenen op professioneel advies en een prima service.
Zowel moderne, strakke afwerkingen als klassieke uitwerking liggen binnen de mogelijkheden.           

Wij zijn uit het juiste hout gesneden !

Vrijblijvende prijsofferte

Vraag je vrijblijvende prijsofferte aan

Offerte

schrijnwerker

 

Ramen en deuren 

Voor iedereen een budgetmogelijke oplossing
Hoge prijs kwaliteit, super isolerende ramen.

 

Schrijnwerker & Slotenmaker - Ramen en Deuren 

 

Verhoog je wooncomfort en denk kostenbesparend !

Plaats nieuwe super isolerende ramen van Aliplast of Veka.

 

Op zoek naar kwaliteitsramen in hout, pvc of aluminium ?

 

Vraag dan zeker een offerte aan !

 

Snelle levering mogelijk !